Jaki program do rejestracji czasu pracy zdalnej wybrać?
Z naszego artykułu dowiesz się o programie do rejestracji czasu pracy zdalnej od firmy Unicard o nazwie Iridium 360 Employee Portal. Zachęcamy do przeczytania naszego artykułu!
2021-07-26, 14:50

Program do rejestracji czasu pracy zdalnej od Unicard - Czym się cechuje?

W dobie coraz większej popularności formy pracy zdalnej powstaje coraz więcej aplikacji do rejestracji czasu tej formy pracy. Dlaczego warto wybrać Iridium 360 Employee Portal? Przede wszystkim jest to intuicyjna i prosta aplikacja webowa, z której możemy korzystać zarówno z przeglądarki internetowej czy smartfona. Aplikacja jest całkowicie zgodna z przepisami prawa pracy.

program do rejestracji czasu pracy zdalnej

Specyfikacja programu do rejestracji czasu pracy zdalnej

Program do rejestracji czasu pracy zdalnej Iridium 360 Employee Portal może bez problemu integrować się z innymi programami od Unicard. Przykładem może być program UniRCP, który współpracuje z danym programie na jednej bazie danych, dzięki czemu możemy zaoszczędzić czas na wprowadzanie danych o pracownikach czy strukturze przedsiębiorstwa.

Jak korzystać z tego innowacyjnego rozwiązania?

Korzystanie z programu do rejestracji czasu pracy zdalnej jest bardzo proste. Wystarczy, że podamy numer karty RCP oraz swój e-mail. Gdy rozpoczynamy pracę klikamy w przycisk "Początek pracy", następnie zostanie wyświetlona dokładna data rozpoczęcia. Po zakończeniu klikamy przycisk "koniec pracy" i to wszystko.